Με πιστωτική κάρτα θα μπορούν να πληρώνουν όσοι επιλέγουν τις παραλίες της Αγίας Νάπας

Με πιστωτική κάρτα θα μπορούν να πληρώνουν όσοι επιλέγουν τις παραλίες της Αγίας Νάπας

Την επιλογή πληρωμής με πιστωτική κάρτα θα έχουν όσοι επιλέγουν τις παραλίες της Αγίας Νάπας, για αγορά διευκολύνσεων, με το μέτρο να εφαρμόζεται από το 2021. 

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «φέτος εφαρμόστηκε πιλοτικά η επιλογή πληρωμής με πιστωτική κάρτα για την παροχή διευκολύνσεων σε μια από τις παραλίες της Αγίας Νάπας, έτσι ώστε να αξιολογηθεί η διαδικασία και να επιλυθούν τα οποιαδήποτε προβλήματα που τυχόν θα προκύψουν».

Ο Δήμαρχος Χρήστος Ζαννέττος χαρακτήρισε «ιδιαίτερα θετική» τη συγκεκριμένη ενέργεια και πρόσθεσε πως «έχουμε αξιολογήσει την διαδικασία αυτή μέσα από την πιλοτική εφαρμογή και στόχος του Δήμου Αγίας Νάπας είναι από το καλοκαίρι του 2021 όλες οι παραλίες να παρέχουν αυτή την δυνατότητα πληρωμής».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.