ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Τηρούν το νέο ωράριο τα μαγαζιά στην Λεμεσό; - Εξώδικο 1500 ευρώ σε υπεραγορά - Επιθέσεις σε αστυνομικούς

ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Τηρούν το νέο ωράριο τα μαγαζιά στην Λεμεσό; - Εξώδικο 1500 ευρώ σε υπεραγορά - Επιθέσεις σε αστυνομικούς

Μιλώντας στο Κρατικό Ραδιόφωνο, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας κ. Χρήστος Ανδρέου, ενημέρωσε για τις καταγγελίες που έγιναν το περασμένο 24ωρο, ενώ είπε και για επιθέσεις που δέχεται η Αστυνομία κατά την διαδικασία των ελέγχων.

Όπως ανέφερε, έγιναν 1017 έλεγχοι και προέκυψαν 27 καταγγελίες.

Από αυτές, οι 6 αφορούσαν υποστατικά και οι υπόλοιπες 21 πολίτες.

Τα 4 υποστατικά βρίσκονται στην Πάφο και όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΡΙΚ στην Πάφο αφορούν μια υπεραγορά στην Πέγεια, 2 καφετέρειες σε Χλώρακα και Γεροσκήπου, αλλά και ένα μπαράκι στην Κάτω Πάφο.

Τα άλλα 2 υποστατικά που καταγγέλθηκαν βρίσκονται σε Λεμεσό και Λάρνακα.

Για την υπεραγορά στην Πάφο εκδόθηκαν εξώδικες καταγγελίες αξίας 1500 ευρώ, καθώς 2 υπάλληλοι δεν φορούσαν σωστά την μάσκα.

Ειδικότερα, εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 261 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 6 πολίτες, ενώ στη Λεμεσό έγιναν 165 έλεγχοι με 5 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού.
 
Επιπλέον, στη Λάρνακα έγιναν 170 έλεγχοι με 8 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού, ενώ στην Πάφο έγιναν 143 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 4 υποστατικά.

Εξάλλου, στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 118 έλεγχοι με 1 καταγγελία πολίτη, ενώ στην περιοχή Μόρφου μετά από διενέργεια 100 ελέγχων καταγγέλθηκε 1 πολίτης.

Τέλος, η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε συνολικά 60 ελέγχους χωρίς να προβεί σε οποιαδήποτε καταγγελία.

Λεμεσός

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου, τα υποστατικά στην Λεμεσό μέχρι τώρα φαίνεται να τηρούν τον περιορισμό που επιβλήθηκε στο ωράριο λειτουργίας κατά τις νυχτερινές ώρες.

Επιθέσεις σε αστυνομικούς

Τέλος, ο κ. Ανδρέου έκανε λόγο και για επιθέσεις που δέχονται τα μέλη της Αστυνομίας που διενεργούν τους ελέγχους. «Τις χειρίστηκαν με τον κατάλληλο τρόπο, προχωρώντας σε συλλήψεις», συμπλήρωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.