Πάνω από 18.000 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στο Ην. Βασίλειο

Πάνω από 18.000 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στο Ην. Βασίλειο

Στις 18.804 μετρήθηκαν τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά το 24ωρο έως τις 9.00 το πρωί της Δευτέρας. 

Πρόκειται για τον τρίτο υψηλότερο ημερήσιο απολογισμό από την αρχή της πανδημίας, που ανεβάζει το συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε 741.212.

Οι θάνατοι επιβεβαιωμένων φορέων αυξήθηκαν κατά 80 στο 24ωρο, φτάνοντας τους 43.726.

Οι νοσηλευόμενοι φορείς του ιού έχουν αυξηθεί στις 5.608, με σχεδόν χίλιες νέες εισαγωγές σε μία ημέρα.

Οι ασθενείς υπό μηχανική υποστήριξη αναπνοής είναι 592.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE