Φρίκη: Αυτός ο 86χρονος βίαζε 13χρονη μαθήτρια και μπορεί να την γλιτώσει λόγω ηλικίας!

Φρίκη: Αυτός ο 86χρονος βίαζε 13χρονη μαθήτρια και μπορεί να την γλιτώσει λόγω ηλικίας!

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το πόσο διεστραμμένοι είναι κάποιοι άνθρωποι… Ακόμη ένας αρρωστημένος άντρας συνελήφθη επειδή βίαζε ένα ανήλικο κορίτσι!

Ειδικότερα, ο 86χρονος Άλφρεντ Έντουαρντ Πέιν από τη Βόρεια Καρολίνα, συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, με την κατηγορία ότι «ξεσπούσε» τις αρρωστημένες ορέξεις του, στην 13χρονη κόρη των γειτόνων του!

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, ωστόσο η τοπική αστυνομία επιβεβαιώνει ότι ο παιδόφιλος βίαζε την ανήλικη μαθήτρια για αρκετό καιρό!

Σύμφωνα με το star, πέρα από το πόσο αρρωστημένη είναι η συγκεκριμένη υπόθεση, αυτό που προκαλεί οργή είναι το γεγονός ότι εκείνος ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική επαφή με παιδί, μπορεί να τη γλιτώσει λόγω… ηλικίας!

 

Τα κακουργήματά του θα έπρεπε σύμφωνα με το δικαστήριο να τον στείλουν στη φυλακή, όμως το προχωρημένο της ηλικίας του μπορεί να τον σώσει και να μείνει ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.