ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Αυτός ο 86χρονος βίαζε 13χρονη μαθήτρια και μπορεί να την γλιτώσει λόγω ηλικίας!

Φρίκη: Αυτός ο 86χρονος βίαζε 13χρονη μαθήτρια και μπορεί να την γλιτώσει λόγω ηλικίας!

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το πόσο διεστραμμένοι είναι κάποιοι άνθρωποι… Ακόμη ένας αρρωστημένος άντρας συνελήφθη επειδή βίαζε ένα ανήλικο κορίτσι!

Ειδικότερα, ο 86χρονος Άλφρεντ Έντουαρντ Πέιν από τη Βόρεια Καρολίνα, συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, με την κατηγορία ότι «ξεσπούσε» τις αρρωστημένες ορέξεις του, στην 13χρονη κόρη των γειτόνων του!

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, ωστόσο η τοπική αστυνομία επιβεβαιώνει ότι ο παιδόφιλος βίαζε την ανήλικη μαθήτρια για αρκετό καιρό!

Σύμφωνα με το star, πέρα από το πόσο αρρωστημένη είναι η συγκεκριμένη υπόθεση, αυτό που προκαλεί οργή είναι το γεγονός ότι εκείνος ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική επαφή με παιδί, μπορεί να τη γλιτώσει λόγω… ηλικίας!

 

Τα κακουργήματά του θα έπρεπε σύμφωνα με το δικαστήριο να τον στείλουν στη φυλακή, όμως το προχωρημένο της ηλικίας του μπορεί να τον σώσει και να μείνει ελεύθερος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top