ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ακτινογραφία των κρουσμάτων – Ο λόγος που εντοπίστηκαν λιγότερα επιβεβαιωμένα περιστατικά

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ακτινογραφία των κρουσμάτων – Ο λόγος που εντοπίστηκαν λιγότερα επιβεβαιωμένα περιστατικά

Σε 43 ανέρχονται τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Κύπρο, που ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Υγείας αναφέρει πως μετά από ενημέρωση που έλαβε σήμερα η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης από συμβαλλόμενα εργαστήρια, από σύνολο 2.558 εργαστηριακών διαγνώσεων εντοπίστηκαν 43 νέα περιστατικά της νόσου COVID-19. Συνεπώς και με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 2.687.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε ολόκληρο το σχετικό θέμα

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ακτινογραφία των κρουσμάτων – Ο λόγος που εντοπίστηκαν λιγότερα επιβεβαιωμένα περιστατικά appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.

BEST OF TOTHEMAONLINE