Απάντηση ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ: 'Τα σκάνδαλα που εμπλέκονται πρωτοκλασάτα στελέχη σας δεν κρύβονται'

Απάντηση ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ: 'Τα σκάνδαλα που εμπλέκονται πρωτοκλασάτα στελέχη σας δεν κρύβονται'

Σε απάντηση της προηγούμενης ανακοίνωσης του ΑΚΕΛ και μέσω της οποίας κατηγορούσε ανοιχτά την κυβέρνηση για 'αμηχανία' λέγοντας μάλιστα πως το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο ο ΔΗΣΥ εξέδωσε νέα ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για τη συνέχεια της υπεύθυνης στάσης του ΔΗΣΥ όμως δεν παραλείπονται οι αιχμές προς το αντιπολιτευόμενο κόμμα αναφέροντας πως πρωτοκλασάτα στελέχη του εμπλέκονται στα σκάνδαλα που διατυμπανίζει.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

Όση σκόνη και να σηκώσουν στο ΑΚΕΛ τα σκάνδαλα που εμπλέκονται τα πρωτοκλασάτα στελέχη τους δεν κρύβονται. Τα είδε και τα άκουσε όλος ο κόσμος, στην Κύπρο και διεθνώς  - δυστυχώς! 

Εμείς, θα συνεχίσουμε να συμπεριφερόμαστε υπεύθυνα. Όπως πράξαμε την Παρασκευή με το να επιλέξουμε τον βουλευτή του ΑΚΕΛ, τον  κ. Αδαμου, ως Πρόεδρο της Βουλής. Αυτή την ώρα, η σύνεση και η συνεννόηση είναι απαραίτητα συστατικά. Αν στο ΑΚΕΛ δεν το καταλαβαίνουν, το θέμα είναι δικό τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό:  Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Τεράστια καταστροφή άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό η οποία απλώνεται σε έκτασή πέρα των 120 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Οι αναζωπυρώσεις αντιμετωπίστηκαν σε πολύ αρχικά στάδια και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα, ωστόσο ακόμη δεν ξεπεράστηκε ο κίνδυνος. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE