LIFESTYLE

Λέτε να τα έχουν και μας το κρύβουν; Γράφουν για Love story στο «The Voice» με πρωταγωνιστή Κύπριο τραγουδιστή και την…

Λέτε να τα έχουν και μας το κρύβουν; Γράφουν για Love story στο «The Voice» με πρωταγωνιστή Κύπριο τραγουδιστή και την…

Love story στο «The Voice»; Τις τελευταίες ημέρες οι φήμες και τα δημοσιεύματα οργιάζουν όσο κι αν εκείνοι το διαψεύδουν κατηγορηματικά. Μάλιστα δεν αναφερόμαστε σε παίκτες του σόου που τα «σπάει» στον ΑΝΤ1, αλλά σε πιο... υψηλά κλιμάκια και συγκεκριμένα σε coach!

Η Βανδή είναι παντρεμένη με τον Ντέμη, ο Ρέμος τρελά ερωτευμένος με την Υβόννη που του χάρισε και την κόρη του την Ελένη, ο Μιχάλης πιστός εδώ και χρόνια στην Ήβη Αδάμου, οπότε ποιος μένει; Μα φυσικά η Μελίνα Ασλανίδου η οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί ελεύθερη και ωραία μετά το χωρισμό της από τον Μιχάλη Καμπουράκη.

Η χημεία της με τον άμεσο συνεργάτη της στο σόου Γιώργο Παπαδόπουλο είναι τέτοια που πολλοί πιστεύουν ότι υπάρχει κάτι πιο δυνατό από μια μεγάλη φιλία ανάμεσά τους. Άλλωστε είναι γνωστή η αδυναμία της  Μελίνας σε 28χρονα αγοράκια

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από τρία χρόνια όταν συνεργάστηκαν για το δίσκο της Μελίνας και από τότε έχουν γίνει αυτοκόλλητοι, ενώ όταν μιλάει ο ένας για τον άλλον στάζουν μέλι. Ο Κύπριος τραγουδιστής δεν διστάζει να πει ότι η Ασλανίδου είναι η μούσα του, μια δήλωση που, όπως ήταν επόμενο, άναψε φωτιές.

Βέβαια εκείνος από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να ρίξει αμέσως τους τόνους, αλλά δεν τα κατάφερε. Τι είπε; «Είμαι ερωτευμένος με τη φωνή της. Θεωρώ ότι είναι η μούσα μου, μου έχει βγάλει έναν εαυτό συνθετικό, διαφορετικό από ό,τι είχα συνηθίσει. Η Μελίνα είναι μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα και, όταν τη γνωρίσεις, βρίσκεις στο χαρακτήρα και στην προσωπικότητά της και άλλα στοιχεία που σε γοητεύουν, σε μαγεύουν», για να τονίσει πάντως στη συνέχεια ότι «αν δεν ήμασταν τόσο καλοί φίλοι όσο είμαστε, γιατί είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι, ίσως να την ερωτευόμουν».

Η Μελίνα από την πλευρά της επιμένει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν θέλει να σχολιάζει απολύτως τίποτα, μεγαλώνοντας έτσι το μυστήριο γύρω απο τη φημολογία που συντηρείται παρά τις διαψεύσεις.

Το σίγουρο είναι ότι τόσο εκείνη όσο και ο Γιώργος Παπαδόπουλος απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου και η χημεία τους όπως φαίνεται και στο «The Voice» είναι εξαιρετική.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top