Πέραν των 18 χιλιάδων επισκέφτηκαν το Βαρώσι εντός μιας βδομάδας

Πέραν των 18 χιλιάδων επισκέφτηκαν το Βαρώσι εντός μιας βδομάδας

Στις 18,697 ανήλθαν μέχρι την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου οι επισκέπτες της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου, τμήμα της οποία άνοιξε στις 8 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Κίπρις», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, πληροφορίες του τουρκικού κρατικού πρακτορείου ειδήσεων Ανατολή αναφέρουν ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε από «αρμόδιους αξιωματούχους» οι επισκέπτες εντός μιας βδομάδας ξεπέρασαν τις 18 χιλιάδες.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 61,2% η προσέλευση

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 61,2% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα.