Ζητά παράταση για υποβολή αιτήσεων ξένων επενδυτών ο Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων - 'Δεν θα μπορέσουν....'

Ζητά παράταση για υποβολή αιτήσεων ξένων επενδυτών ο Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων - 'Δεν θα μπορέσουν....'

Παράταση μέχρι το τέλος του έτους για να υποβάλουν τα έγγραφα που χρειάζονται για το Επενδυτικό Πρόγραμμα όσοι έκαναν αίτηση μέχρι και τον Οκτώβριο, ζήτησε με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, όπως αναφέρει στην επιστολή του ο Σύνδεσμος, στους αιτητές που υπέβαλαν τις αιτήσεις τους για το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα μέχρι τον Οκτώβριο και δεν θα μπορέσουν να υποβάλουν τα διάφορα έγγραφα, πρέπει να δοθεί η ευκαιρία συμπλήρωσης της αίτησης μέχρι το τέλος του 2020, νοουμένου ότι τα αγοροπωλητήρια έγγραφα τους θα χαρτοσημανθούν πριν την 1.11.20.

Ο Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων επισημαίνοντας τη μεγάλη συμβολή και συνεισφορά του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος στην οικονομία του τόπου μας, τονίζει την ανάγκη όπως γίνει ένα νέο Επενδυτικό Πρόγραμμα το οποίο θα θωρακίζεται με αυστηρά κριτήρια και ασφαλιστικές δικλίδες, έτσι ώστε, να αποφευχθούν λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος.

Υπογραμμίζεται ακόμα, ότι η κατάργηση του Προγράμματος από την 1η Νοεμβρίου με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, δημιουργεί ένα τεράστιο κενό στην οικονομία του τόπου με ιδιαίτερα αρνητικές επιπτώσεις, κυρίως την περίοδο αυτή που η οικονομία μας δοκιμάζεται από την πανδημία COVID-19.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE