ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Ανακοινώσεις εταιρειών που εντοπίστηκαν κρούσματα - Διευκρινιζει η Πετρολίνα πως το περιστατικό ήταν στα κεντρικά γραφεία

Ανακοινώσεις εταιρειών που εντοπίστηκαν κρούσματα - Διευκρινιζει η Πετρολίνα πως το περιστατικό ήταν στα κεντρικά γραφεία

Ανακοίνωση εξέδωσε η επιχείρηση «Αθλοκίνηση» για το κρούσμα που εντοπίστηκε ενώ η «Πετρολίνα» διευκρινίζει πως το κρούσμα είχε βρεθεί στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

Επίσης, η Πετρολίνα διευκρινίζει πως έγιναν εξετάσεις στο προσωπικό που τυχόν να ήρθε σε επαφή με το κρούσμα και τα αποτελέσματα είναι αρνητικά:

Αυτούσια η νέα ανακοίνωση της εταιρείας:

H Πετρολίνα, διευκρινίζει ότι το επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19 σε άτομο του προσωπικού της, αφορά άτομο που εργάζεται στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

Επιπρόσθετα, ενημερώνει ότι έχει ήδη γίνει προληπτικός έλεγχος Covid-19 σε μεγάλο αριθμό προσωπικού που τυχόν να ήρθαν σε επαφή με το κρούσμα και τα αποτελέσματα είναι αρνητικά.

Κανένα άλλο κρούσμα δεν έχει εμφανιστεί σε άλλα γραφεία ή χώρους εργασίας της εταιρείας, καθώς και του ομίλου εταιρειών Αφοί Λευκαρίτη.

Με τη σειρά της η «Αθλοκίνηση» επισημαίνει πως είχε ζητηθεί στο άτομο τεστ πριν την επιστροφή του στην εργασία και ως εκ τούτου, απουσίαζε.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«H Αθλοκίνηση, στο πλαίσιο διαφύλαξης της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας του προσωπικού και των πελατών της, με την υπευθυνότητα που πάντα την διακρίνει, ενημερώνει για τον εντοπισμό επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid-19 ανάμεσα σε άτομο του προσωπικού της στην Λεμεσό.

Το άτομο το οποίο εντοπίστηκε απουσίαζε με κανονική άδεια από τις 08/10/2020. Για την επιστροφή στη εργασία του, του ζητήθηκε όπως προβεί πρώτα σε εργαστηριακό έλεγχο και τότε διαπιστώθηκε ότι είχε μολυνθεί με τον Ιό.

Μετά τον εντοπισμό του κρούσματος λήφθηκαν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής τα οποία προβλέπονται στο σχετικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας.

•Ο χώρος απολυμάνθηκε από εγκεκριμένο συνεργείο απολύμανσης

•Έγινε προληπτικός εργαστηριακός έλεγχος σε όλα τα άτομα που εργάζονταν στο συγκεκριμένο κατάστημα ανεξάρτητα εάν ήταν στη ίδια βάρδια ή όχι. Παρόλο που τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά έχουν απομακρυνθεί από τους χώρους εργασίας τους όλα τα άτομα.

•Ο χώρος λειτουργεί με έκτακτο προσωπικό.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Εντοπίστηκε η σορός του προέδρου του Ιράν, Εμπραίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν αλλά και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο ελικόπτερο Bell 212 που συνετρίβη την Κυριακή (19/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top