«Άτυχοι» ΠΑΕΕΚ και ΑΠΟΕΛ – Το ιδιαίτερο ματς του Κυπέλλου και μετά… Απόλλων!

«Άτυχοι» ΠΑΕΕΚ και ΑΠΟΕΛ – Το ιδιαίτερο ματς του Κυπέλλου και μετά… Απόλλων!

Σε μονό και… έξτρα αγώνα θα διεκδικήσουν μια θέση στη Β’ φάση του Κυπέλλου ΠΑΕΕΚ και ΑΠΟΕΛ.

Λόγω του ότι 15 ομάδες προκρίθηκαν στη Β’ φάση του Κυπέλλου η ΚΟΠ αποφάσισε όπως προκύψει ένα ζευγάρι στην ενδιάμεση φάση.

Αυτό το ζευγάρι είναι το ΠΑΕΕΚ – ΑΠΟΕΛ στην έδρα της ΠΑΕΕΚ, με τις δύο ομάδες να είναι οι «άτυχες», σε εισαγωγικά πάντα, καθώς θα αναγκαστούν να παίξουν ένα έξτρα αγώνα σε σχέση με τους υπόλοιπους. Όποιος περάσει από αυτό το χζευγάρι θα συναντήσει ως γηπεδούχος μετά τον Απόλλωνα.

The post «Άτυχοι» ΠΑΕΕΚ και ΑΠΟΕΛ – Το ιδιαίτερο ματς του Κυπέλλου και μετά… Απόλλων! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

Ενώπιον των μελών του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ το οποίο συνεδριάζει στις 17.00 το απόγευμα της Τρίτης, τίθενται οι εισηγήσεις που έχουν καταθέσει μέλη του κόμματος για αλλαγές στο καταστατικό. Ως γνωστό, το καταστατικό συνέδριο του ΔΗΣΥ θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου. Τα μέλη του κόμματος είχαν την δυνατότητα να αποστείλουν τις εισηγήσεις τους, μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE