Συγκλονιζει ο άντρας που ήταν θαμμένος στα ερείπια για 3 μέρες: «Έπινα τα ούρα μου για να ζήσω»

Συγκλονιζει ο άντρας που ήταν θαμμένος στα ερείπια για 3 μέρες: «Έπινα τα ούρα μου για να ζήσω»

Ανατριχίλα προκαλούν τα λόγια του 27χρονου Ρίσι Κανάλ, που σώθηκε από το φονικό σεισμό του Νεπάλ, παρά το γεγονός ότι έμεινε «θαμμένος» στα συντρίμμια για περίπου 80 ώρες (δηλαδή κάτι παραπάνω από τρεις μέρες), ενώ γύρω του ήταν πτώματα!

«Είχα χάσει πλέον κάθε ελπίδα. Ήξερα ότι πλησίαζε η στιγμή που θα πέθαινα. Τα χείλη μου είχαν ξεραθεί εντελώς και τα νύχια μου είχαν ασπρίσει. Ήμουν αναγκασμένος να πίνω τα ούρα μου για να επιβιώσω.

Νιώθω ευγνώμων, νιώθω εκπληκτικά που εξακολουθώ να απολαμβάνω τη ζωή», είπε ο νεαρός, ο οποίος, σώθηκε από Γάλλους διασώστες.

Φρίκη προκαλεί το γεγονός, ότι εκείνος ήταν ζωντανός, δίπλα από τρεις νεκρούς συμπολίτες του… «Ήταν άνθρωποι που τους ήξερα και ήταν νεκροί. Τα πτώματα μύριζαν πολύ άσχημα… Ευτυχώς δεν το έβαλα κάτω και συνέχισα να χτυπάω τα χαλάσματα μέχρι κάποιος να με ακούσει. Έτσι σώθηκα», κατέληξε!

πηγη: STAR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE