ΤΑΤΑΡ: Προανήγγειλε νέα 'κυβέρνηση'

ΤΑΤΑΡ: Προανήγγειλε νέα 'κυβέρνηση'

Την δημιουργία νέας «κυβέρνησης» προανήγγειλε χθες (18/10) βράδυ ο Ερσίν Τατάρ μετά την ανάληψη της «προεδρίας» από τον ίδιο.

Μιλώντας χθες βράδυ σε εκπομπή του «Μπαϊράκ» μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που τον έφεραν νικητή των «προεδρικών εκλογών» στο β γύρο της ψηφοφορίας, ο κ. Τατάρ είπε ότι θα γίνουν «συνταγματικές αξιολογήσεις» σχετικά με τον σχηματισμό «κυβέρνησης» και εάν υπάρχει «αριθμητική δυσκολία» τότε θα τεθεί θέμα σχηματισμού «μεταβατικής κυβέρνησης».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE