ΤΑΤΑΡ: Προανήγγειλε νέα 'κυβέρνηση'

ΤΑΤΑΡ: Προανήγγειλε νέα 'κυβέρνηση'

Την δημιουργία νέας «κυβέρνησης» προανήγγειλε χθες (18/10) βράδυ ο Ερσίν Τατάρ μετά την ανάληψη της «προεδρίας» από τον ίδιο.

Μιλώντας χθες βράδυ σε εκπομπή του «Μπαϊράκ» μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που τον έφεραν νικητή των «προεδρικών εκλογών» στο β γύρο της ψηφοφορίας, ο κ. Τατάρ είπε ότι θα γίνουν «συνταγματικές αξιολογήσεις» σχετικά με τον σχηματισμό «κυβέρνησης» και εάν υπάρχει «αριθμητική δυσκολία» τότε θα τεθεί θέμα σχηματισμού «μεταβατικής κυβέρνησης».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Τρεις ημέρες μετά την πλήρη κατάσβεση των φονικών πυρκαγιών που σάρωσαν δασικές και κατοικημένες περιοχές της επαρχίας Λεμεσού, οι προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών και στήριξης των πληγέντων συνεχίζονται αδιάκοπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE