Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία
Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).
Η κοιλιά λοιπόν για την ομάδα της Λεμεσού ήρθε στο χειρότερο σημείο. Τα παιχνίδια μακριά από τα τρίποντα έχουν φτάσει αισίως τα τέσσερα με τον κόσμο να αναζητά νίκη ελπίδας για τη κούπα.
Δεν χρειάζεται κανείς να τονίσει την κρισιμότητα του αγώνα με την ΑΕΚ, είναι οφθαλμοφανές ότι οι παίκτες του Κάανεν πρέπει να βρουν το καλό τους πρόσωπο και να φύγουν από την Λάρνακα με το διπλό. Την ίδια ώρα κάποιο μέρος της σκέψεις θα βρίσκεται στο ΓΣΠ όπου ο ΑΠΟΕΛ θα κοντράρεται με την μαχητική Ομόνοια. Απομένει να δούμε αν ο ΑΠΟΕΛ με ενδεχόμενη απώλεια δώσει άλλη μία ευκαιρία στον Απόλλωνα, και αν φυσικά ο Απόλλωνας την πιάσει αυτή τη φορά.
Αντρέας Ψάλτης
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις