ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Από ένα ατυχές συμβάν, μια οικογένεια μένει χωρίς σπίτι - Έκκληση για βοήθεια από την κ. Ελένη, μητέρα 2 παιδιών - ΦΩΤΟ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Από ένα ατυχές συμβάν, μια οικογένεια μένει χωρίς σπίτι - Έκκληση για βοήθεια από την κ. Ελένη, μητέρα 2 παιδιών - ΦΩΤΟ

Έκκληση για βοήθεια κάνει μια τετραμελής οικογένεια, της οποίας το διαμέρισμα έχει καεί πριν περίπου μια εβδομάδα στην περιοχή της Λακατάμιας στην Λευκωσία.

Το ThemaOnline επικοινώνησε με την κ. Ελένη, η οποία μας ενημέρωσε ότι η φωτιά, όπως τους είπε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, πιθανότητα να προέκυψε από σβησμένο καπνιστήρι που είχε τοποθετηθεί έξω στην βέραντα. Για κάποιο λόγο η φωτιά πιθανότατα να άναψε εκ νέου. Η φωτιά είχε ξεκινήσει από την εξωτερική αποθήκη στο χώρο της βεράντας και επεκτάθηκε σε όλο το σπίτι.

Το δυσάρεστο συμβάν έγινε την Δευτέρα (12/10) και άφησε πίσω του στάχτες και αποκαΐδια, όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες.

Υπάρχει και σχετική είδηση εδώ.

Μιλώντας στο ThemaOnline, η κ. Ελένη είπε ότι είναι άνεργη και έχει δύο παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Η ίδια έχει καταγωγή από την Αυστραλία ενώ ο άνδρας της από την Κύπρο. Ο άνδρας δουλεύει αλλά παίρνει χαμηλό μισθό.

Η βοήθεια μπορεί να είναι είτε οικονομική, είτε σε τρόφιμα και ρουχισμό. Σχετικά τηλέφωνα (96211086 - 99564712) μπορείτε να βρείτε στην δημοσίευση της κ. Ελένης που ακολουθεί: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Ήδη ψηφοδέλτια έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, και οι εκλογείς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτά, ενώ στα εκλογικά κέντρα θα δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ψηφοφόρος να αντιληφθεί πώς και τι ακριβώς θα ψηφίσει, δήλωσε το Σάββατο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δρ Ελίκκος Ηλία, ενόψει της επικείμενης διπλής εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top