Ικανή να κάνει τη ζημιά η Πάφος (ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ)

Ικανή να κάνει τη ζημιά η Πάφος (ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ)

H Πάφος φιλοξενείται από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (18:30) και στοχεύει στο θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει άλλη ψυχολογία ενόψει συνέχειας.

Είναι πραγματικότητα, πως διαφορετικές βλέψεις είχε στην αρχή της σεζόν η ομάδα του Κάμερον Τόσακ, ωστόσο, οι προβληματικές εμφανίσεις την έφεραν στην 11η θέση με μόλις μια νίκη και 5 βαθμούς έπειτα από 6 παιχνίδια.

Το πρώτο τρίποντο ήρθε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και η Παφιακή ομάδα θέλει να «κολλήσει» τις νίκες της.

Την περσινή σεζόν, η ομάδα του Κάμερον Τόσακ στην έδρα της, επικράτησε του ΑΠΟΕΛ με 2-0 και τώρα θα ψάξει να το κάνει εκτός έδρας.

Η Πάφος είναι ομάδα που μπορεί να κάνει την έκπληξη και πάει στο ΓΣΠ για να «ρίξει βόμβα» παίρνοντας το τρίποντο που θα δώσει στους ποδοσφαιριστές της… φτερά στα πόδια.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ 

Ρούντκο, Αουρέλιο, Αραγιούρι, Σάιζ, Αντωνίου, Χάτσινσον, Φυλακτού, Kούζικ, Βαλακάρι, Βα, Μπεριγκο.

 

 

The post Ικανή να κάνει τη ζημιά η Πάφος (ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE