Σε καραντίνα η ΥΠΕΞ Σουηδίας, μετά τη μόλυνση με COVID-19 των ΥΠΕΞ Βελγίου και Αυστρίας

Σε καραντίνα η ΥΠΕΞ Σουηδίας, μετά τη μόλυνση με COVID-19 των ΥΠΕΞ Βελγίου και Αυστρίας

Η Υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας Αν Λίντε έχει τεθεί εθελουσίως σε καραντίνα και εργάζεται εξ αποστάσεως αφότου επέστρεψε από τη σύνοδο των Ευρωπαίων ομολόγων της στο Λουξεμβούργο, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Κλάρα Βατμάνι.

"Η Υπουργός αισθάνεται καλά, δεν έχει συμπτώματα (σ.σ. της Covid-19). Αλλά εργάζεται από το σπίτι της και θα συνεχίσει μέχρι να λάβει τα αποτελέσματα των εξετάσεών της", πρόσθεσε μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι SVT.

Νωρίτερα σήμερα Κυριακή (18/10), ο Υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ και η Βελγίδα ομόλογός του Σοφί Βιλμές ανακοίνωσαν ότι βρέθηκαν θετικοί στον νέο κορωνοϊό. Και οι δύο συμμετείχαν στη σύνοδο του Λουξεμβούργου, στις αρχές της εβδομάδας.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE