Σε καραντίνα η ΥΠΕΞ Σουηδίας, μετά τη μόλυνση με COVID-19 των ΥΠΕΞ Βελγίου και Αυστρίας

Σε καραντίνα η ΥΠΕΞ Σουηδίας, μετά τη μόλυνση με COVID-19 των ΥΠΕΞ Βελγίου και Αυστρίας

Η Υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας Αν Λίντε έχει τεθεί εθελουσίως σε καραντίνα και εργάζεται εξ αποστάσεως αφότου επέστρεψε από τη σύνοδο των Ευρωπαίων ομολόγων της στο Λουξεμβούργο, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Κλάρα Βατμάνι.

"Η Υπουργός αισθάνεται καλά, δεν έχει συμπτώματα (σ.σ. της Covid-19). Αλλά εργάζεται από το σπίτι της και θα συνεχίσει μέχρι να λάβει τα αποτελέσματα των εξετάσεών της", πρόσθεσε μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι SVT.

Νωρίτερα σήμερα Κυριακή (18/10), ο Υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ και η Βελγίδα ομόλογός του Σοφί Βιλμές ανακοίνωσαν ότι βρέθηκαν θετικοί στον νέο κορωνοϊό. Και οι δύο συμμετείχαν στη σύνοδο του Λουξεμβούργου, στις αρχές της εβδομάδας.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.