Χρ. Χριστοδούλου: «Οι ποδοσφαιριστές πάλεψαν και τους το πιστώνουμε»

Χρ. Χριστοδούλου: «Οι ποδοσφαιριστές πάλεψαν και τους το πιστώνουμε»

Όλα όσα είπε ο Xριστόδουλος Χριστοδούλου, βοηθός προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, με το τέλος του ντέρμπι ενάντια στην Ανόρθωση.

Δεν ήταν στη διάσκεψη τύπου Πάμπος Χριστοδούλου διότι δέχθηκε κόκκινη κάρτα και τιμωρήθηκε.

Οι δηλώσεις του: 

«Πρώτα θέλω να πω ότι ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για μας. Προσπαθήσαμε να επαναφέρουμε την ομάδα σε καλό αγωνιστικό ρυθμό αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές έλειψαν για 15 ημέρες. Μείναμε πίσω νωρίς, ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε αφού είμασταν πίσω σε αγωνιστικό ρυθμό. Μετά καταφέραμε να μειώσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αποφασιστικά, έγιναν κάποια ατομικά λάθη και δεχτήκαμε ακόμη δύο γκολ. Οι ποδοσφαιριστές πάλεψαν και τους το πιστώνουμε. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας και θα προσπαθήσουμε να τα πάρουμε. Στόχος μας να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό. Δεχτήκαμε γκολ από τρεις στατικές φάσεις, δεν ξέρω κατά πόσο ήταν το πρώτο πέναλτι. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και έμεινε εκεί μέχρι το τελευταίο λεπτό. Επίσης καλώ τον κόσμο να συνεχίσει να μας στηρίζει».

The post Χρ. Χριστοδούλου: «Οι ποδοσφαιριστές πάλεψαν και τους το πιστώνουμε» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE