ΕΤΟΙΜΟ για την επιστροφή στη δράση το ΑΠΟΕΛ – Πλάνα από την τελευταία προπόνηση ενόψει Πάφου (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΤΟΙΜΟ για την επιστροφή στη δράση το ΑΠΟΕΛ – Πλάνα από την τελευταία προπόνηση ενόψει Πάφου (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτοιμοι για επιστροφή στην αγωνιστική δράση είναι οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, με το γραφείο Τύπου της ομάδας να δημοσιεύει βίντεο με πλάνα από τη σημερινή (17/10) τελευταία προπόνηση, ενόψει του Κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Πάφο FC.

 Δείτε το:

The post ΕΤΟΙΜΟ για την επιστροφή στη δράση το ΑΠΟΕΛ – Πλάνα από την τελευταία προπόνηση ενόψει Πάφου (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.