ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνεχίζονται οι έρευνες για το νεογνό που βρέθηκε στα σκουπίδια - Πού εστιάζουν την προσοχή τους οι ανακριτές

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνεχίζονται οι έρευνες για το νεογνό που βρέθηκε στα σκουπίδια - Πού εστιάζουν την προσοχή τους οι ανακριτές

Εντατικές είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για να διακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες, βρέθηκε χθες το νεκρό νεογνό στα σκουπίδια της Ολοκληρωμένης Εγκατάστασης Διαχείρισης Αποβλήτων (ΟΕΔΑ) Πεντακώμου.

Οι ανακριτές εστιάζουν την προσοχή τους στη διαδρομή που ακολουθήθηκε μέχρι το νεογνό να καταλήξει στην ΟΕΔΑ, ώστε να εντοπίσουν την περιοχή όπου πετάχτηκε το νεογνό. Παράλληλα η νεκροτομή, η οποία θα διενεργηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, αναμένεται να δώσει στοιχεία για την υπόθεση.
 
Όπως δήλωσε χθες ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, από τις εξετάσεις και την αυτοψία την οποία διενήργησαν και οι τέσσερις ιατροδικαστές της Δημοκρατίας, Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, διαφάνηκε ότι πρόκειται για ολοκληρωμένο άρρεν νεογνό με ομφάλιο λώρο και πλακούντα.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE