Κραυγή βοήθειας από τη Sinead O'Connor που πάσχει από αγοραφοβία: 'Πεθαίνω, δεν έχω να φάω...'

Κραυγή βοήθειας από τη Sinead O'Connor που πάσχει από αγοραφοβία: 'Πεθαίνω, δεν έχω να φάω...'

Σε άσχημη κατάσταση φαίνεται ότι βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Ιρλανδή τραγουδίστρια Sinead O' Connor, καθώς απηύθυνε έκκληση για βοήθεια μέσα από τα social media, λέγοντας ότι λιμοκτονεί και δεν μπορεί να αγοράσει φαγητό λόγω της αγοραφοβίας της.

Μάλιστα, η 53χρονη εξήγησε ότι έχει σχεδόν παραλύσει από τη διαταραχή άγχους που την ταλαιπωρεί και την κρατά τρομοκρατημένη μέσα στο σπίτι.

«Αυτό το τραύμα  με έκανε τόσο αγοραφοβική που δεν μπορώ να πάω στα καταστήματα. Και λιμοκτονώ. Αυτή τη στιγμή μένω σε ένα απομονωμένο μέρος τη χώρας οπότε το delivery δεν είναι επιλογή. Γι' αυτό ρώτησα αν γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα που να στέλνει γεύματα σε ανθρώπους με θέματα ψυχικής υγείας που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν» έγραψε σε ένα από τα tweets η Sinead O' Connor.

«Ζω χωρίς να το ξέρετε με ένα "παραλυτικό" τραύμα που σχετίζεται με χαμηλή αυτοεκτίμηση τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα εδώ και κάποιο διάστημα να μην τρώω» σημείωσε σε ένα άλλο.

Από: ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE