ΕΛΛΑΔΑ

Τα νέα δεδομένα και σενάρια των πλέι-οφ!

Τα νέα δεδομένα και σενάρια των πλέι-οφ!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη άδεια, ανοίγοντας το χώρο στον Ατρόμητο για τα πλέι-οφ. Εξασφάλισε την είσοδο ο Αστέρας, πώς θα πάρουν 3 βαθμούς ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ.

Eκτός πλέι-οφ και ευρωπαϊκών εισιτήριων έμεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς η επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης δεν του έδωσε την πολυπόθητη άδεια. Αυτή η εξέλιξη δίνει την ευκαιρία στον Ατρόμητο με μία νίκη στα επόμενα δύο παιχνίδια να εξασφαλίσει την είσοδό του σε αυτά, την ώρα που ο Αστέρας Τρίπολης θα πάρει μέρος- και μαθηματικά- στο μίνι πρωτάθλημα.

Ουσιαστικά έχει μείνει ανοικτή μόνο η τελευταία θέση, την οποία διεκδικούν από τον Ατρόμητο, η Ξάνθη και ο Παναιτωλικός. Οι δύο επαρχιακές ομάδες βρίσκονται στο -4 από τους Περιστεριώτες, με τον Παναιτωλικό να έχει σίγουρο το τρίποντο την επόμενη αγωνιστική με τη Νίκη Βόλου.

Τι γίνεται στις ισοβαθμίες: Ο Ατρόμητος όμως- όπως αναφέραμε- κρατά την τύχη στα χέρια του καθώς θέλει μία νίκη για να μπει στα πλέι-οφ. Υπάρχουν και σενάρια ισοβαθμίας στους 52 βαθμούς, όπου ο Ατρόμητος υπερέχει της Ξάνθης, ενώ απέναντι στον Παναιτωλικό θα κριθεί στην καλύτερη επίθεση (39-36 τώρα υπέρ του Ατρόμητου).

Η ισοβαθμία Ξάνθης και Παναιτωλικού θα κριθεί επίσης στην καλύτερη επίθεση (44-36 τώρα υπέρ των Ακριτών), ενώ η Ξάνθη έχει το πάνω χέρι σε τριπλή ισοβαθμία.

Για να πάνε στους τρεις Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ: Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ έχουν αυτή τη στιγμή 2 βαθμούς στα πλέι-οφ. Οι πράσινοι είναι στο +12 από τον Ατρόμητο ενώ ο δικέφαλος στο +11 αντίστοιχα. Για να φτάσουν στους 3 βαθμούς, πρέπει να ανεβάσουν τη διαφορά στο +13 από τους Περιστεριώτες. Αν δηλαδή ο Ατρόμητος κάνει το 2/2, τότε δεν υπάρχει περίπτωση ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ να πάνε στους τρεις βαθμούς.

Για να κρατήσει τον βαθμό ο Αστέρας

Ο Αστέρας έχει ένα πόντο με τα τωρινά δεδομένα καθώς είναι στο +5 από τον Ατρόμητο. Για να εξασφαλίσει μαθηματικά αυτό τον βαθμό θέλει να πάει στους 59 (1 νίκη και 1 ισοπαλία), ώστε να είναι τουλάχιστον στο +3 από τους Περιστεριώτες που μπορούν να φτάσουν μέχρι τους 56. Από εκεί και πέρα, αν ανεβάσουν τη διαφορά στο +8, θα ξεκινήσουν στα πλεί-οφ με δύο βαθμούς.

Η βαθμολογία μετά από 32 αγώνες

Ομάδα Βαθμοί Βαθμοί στα πλέι-οφ
Παναθηναϊκός 62 2
ΠΑΟΚ 61 2
Αστέρας 55 1
ΠΑΣ Γιάννινα 52 δεν πήρε άδεια
Ατρόμητος 50 0
Ξάνθη 46 εκτός πλέι-οφ
Παναιτωλικός 46 εκτός πλέι-οφ

Το πρόγραμμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών

Ομάδα 33η αγωνιστική 34η αγωνιστική
Παναθηναϊκός Κέρκυρα (εκτός) ΠΑΣ Γιάννινα (εντός)
ΠΑΟΚ Λεβαδειακός (εντός) Πανιώνιος (εκτός)
Αστέρας Ξάνθη (εκτός) Κέρκυρα (εντός)
Ατρόμητος Πανιώνιος (εντός) Καλλονή (εκτός)
Ξάνθη Αστέρας (εντός) Πανθρακικός (εκτός)
Παναιτωλικός Νίκη Βόλου Βέροια (εντός)

Πώς βγαίνει η βαθμολογία των πλέι-οφ (ο πέμπτος ξεκινά πάντα με 0β.)

Διαφορά βαθμών από τον πέμπτο Βαθμοί στα πλέι-οφ
0-2 0
3-7 1
8-12 2
13-17 3

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top