ΦΟΝΟΣ 36ΧΡΟΝΗΣ: ‘Έσπασε’ και ομολόγησε ο 29χρονος - ‘Μπήκα για να την ληστέψω’

ΦΟΝΟΣ 36ΧΡΟΝΗΣ: ‘Έσπασε’ και ομολόγησε ο 29χρονος - ‘Μπήκα για να την ληστέψω’

Σύμφωνα με ενημέρωση σχετικά με το φόνο της άτυχης 36χρονης στον Άγιο Τύχωνα, ο 29χρονος που είχε συλληφθεί νωρίτερα σήμερα (Παρασκευή 16/10) ομολόγησε τη διάπραξη του φριχτού εγκλήματος.

Ο 29χρονος -που εντοπίστηκε νωρίτερα να κινείται πεζός στην περιοχή Αγίου Τύχωνα, Αμαθούντας- ομολόγησε τη διάπραξη της δολοφονίας της 36χρονης Ιρίνας ενώ ισχυρίστηκε πως μπήκε στο σπίτι με σκοπό να κλέψει.
 
Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.