Αγανακτισμένη η Έμιλυ Γιολίτη: ‘Θέλουμε την Κύπρο της περηφάνειας και όχι της ντροπής‘

Αγανακτισμένη η Έμιλυ Γιολίτη: ‘Θέλουμε την Κύπρο της περηφάνειας και όχι της ντροπής‘

Με τιτίβισμα της μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Έμιλυ Γιολίτη πήρε σαφή θέση για τα τεκταινόμενα των ημερών δηλώνοντας πως η ανάκριση για τα όσα θλιβερά συνέβησαν θα αρχίσει άμεσα.

Ανέφερε πως δεν υπάρχει χρόνος για μεγάλες δηλώσεις παρά μόνο για στοχοπροσήλωση τονίζοντας πως θα επιδειχθεί μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς και συγκάλυψης.
 
Τάχθηκε στο πλευρό του κυπριακού λαού προβάλλοντας και τη δική της αγανάκτηση και σημείωσε ότι θα κάνει όλα όσα πρέπει για να αποκατασταθεί το τρωθέν κύρος της Δημοκρατίας.
 
Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση: 
 
H ανάκριση για τα όσα θλιβερά συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα θα τρέξει τάχιστα. Δεν υπάρχει χώρος αυτή την ώρα για μεγάλες δηλώσεις. Παρά μόνο μια και μόνο στοχοπροσήλωση. Καμία ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς και καμία συγκάλυψη. Αφουγκράζομαι πλήρως τα αισθήματα αγανάκτησης των συμπολιτών μου. Τα αισθάνομαι κ εγώ με την ίδια ένταση. Θα κάνουμε όλα όσα πρέπει για να αποκατασταθεί το τρωθέν κύρος της Δημοκρατίας. Θέλουμε κ δικαιούμαστε την Κύπρο της αξιοπρέπειας κ της περηφάνειας κ όχι αυτή της ντροπής

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE