Ευχαριστούμε που δυναμώσατε τη φωνή μας!

Ευχαριστούμε που δυναμώσατε τη φωνή μας!

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους συντελεστές της φετινής Εκστρατείας Ενημέρωσης και Οικονομικής Ενίσχυσης ‘Μαζί στη ζωή’ και της τηλεοπτικής ταινίας, με κεντρικό μήνυμα «Στον καρκίνο λέμε... ΜΠΙΠ».

Για την εξαιρετική τους δουλειά στα γυρίσματα της ταινίας μας, ευχαριστούμε θερμά τους συντελεστές που συμμετείχαν από το στούντιο παραγωγής Media Studios. Οι συντελεστές αυτοί είναι οι: Ντάινα Παπαδάκη, Σκηνοθέτης και Υπεύθυνη Παραγωγής, Σωφρόνης Σωφρονίου και Νικόλας Δημητρίου, Διευθυντές Φωτογραφίας, Σταύρος Τερλικκάς, Ηχολήπτης, Ιωάννα Παναγιώτου, Μακιγιάζ και Μαλλιά, Donald Justus Gomez, Ηλεκτρολόγος, Ευθύβουλος Ευθυβούλου, Μοντάζ, Ντίνος Γρηγορίου, Γραφικά.


Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Πρέσβειρα του Συνδέσμου Ευρυδίκη, την κα Αννίτα Σαντοριναίου, την κα Γωγώ Αλεξανδρινού, την κα Όλγα Ασσιώτου, τον κο Προκόπη Αγαθοκλέους και τον κο Αντρέα Τσέλεπο, που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στη καμπάνια μας και δυνάμωσαν τη φωνή μας.
Τέλος, την MSPS, που ανέλαβε την επικοινωνία του Συνδέσμου φέτος σε συνεργασία με τη Διευθύντρια Marketing του ΠΑΣΥΚΑΦ Σταύρη Ξυδιά.

Αν θέλετε κι εσείς να στείλετε και φέτος ένα δυνατό μήνυμα αγάπης, μπορείτε να κάνετε τη δική σας εισφορά:
-Με SMS στο 7060, με κωδικό PASYKAF 5 για €5, PASYKAF 3 για €3 και PASYKAF 1 για €1
-Ηλεκτρονικές Εισφορές στο www.pasykaf.org
Μαζί στη ζωή, λοιπόν και φέτος!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος άμεσα, πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Η ανακοίνωσή από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με κύριο θέμα το κυπριακό, οι εξελίξεις μετά τη διάσκεψη της Γενεύης και ενόψει της νέας διάσκεψης, τον ερχόμενο Ιούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE