Αποχώρησε προληπτικά από τη Σύνοδο Κορυφής η Πρωθυπουργός της Φιλανδίας

Αποχώρησε προληπτικά από τη Σύνοδο Κορυφής η Πρωθυπουργός της Φιλανδίας

Η Πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν αποχώρησε από τη Σύνοδο Κορυφής για προληπτικούς λόγους  που σχετίζονται με τη διάδωση του COVID19.

Tην εκπροσώπηση της Φινλανδίας ανέθεσε στο Σουηδό Πρωθυπουργό Λέουφεν.

Σημειώνεται ότι χθες από τη Σύνοδο αποχώρησε η Πρόεδρος της Κομισιόν λόγω εγγύτητας σε κρούσμα. Ο Πρόεδρος Σαρλ Μισέλ, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές δέχθηκε ήδη σφοδρή κριτική από μια σειρά κρατών για το γεγονός ότι επέλεξε να οργανώσει 2η Σύνοδο με φυσική παρουσία τον ίδιο μήνα, εν μέσω επιδείνωσης των κρουσμάτων στο Βέλγιο και παντού στην ΕΕ. Το Βέλγιο κατέγραψε από χθες ως σήμερα 10440 νέα κρούσματα -απόλυτο ρεκόρ - και 48 θανάτους ασθενών ενώ κάθε μέρα τα κρούσματα εδώ και εβδομάδες αγγίζουν τα 8000.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μπροστά στα μάτια συγγενικών του προσώπων η απόπειρα φόνου κατά του 49χρονου Ε/κ - Άφαντος ο δράστης

Μπροστά στα μάτια συγγενικών του προσώπων η απόπειρα φόνου κατά του 49χρονου Ε/κ - Άφαντος ο δράστης

Μπροστά στα μάτια συγγενικών του προσώπων διαπράχθηκε η απόπειρα φόνου σε βάρος 49χρονου στο προαύλιο της οικίας του, στην Πύλα, τα μεσάνυχτα της Κυριακής (13/07).

BEST OF TOTHEMAONLINE