Προκύπτει πρόβλημα με Τζούρεφ!

Προκύπτει πρόβλημα με Τζούρεφ!

Πρόβλημα με τη δήλωση προπονητή αναμένεται να προκύψει στον Εθνικό Άχνας στις τελευταίες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ο λόγος δεν άλλος από το ότι ο Σκοπιανός υπηρεσιακός τεχνικός Μπόρτζιε Τζούρεφ, την ερχόμενη αγωνιστική κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, συμπληρώνει τις τέσσερις προβλεπόμενες αγωνιστικές στον πάγκο της ομάδας. 

Το εν λόγω πρόβλημα προκύπτει καθώς σύμφωνα με την προκήρυξη της ΚΟΠ ο οποιοσδήποτε υπηρεσιακός τεχνικός, κάτοχος του διπλώματος Α, δικαιούται να εκτελεί καθήκοντα μόνο σε τέσσερις αγώνες. 

Θυμίζουμε πως ο Μπόρτζιε Τζούρεφ ανέλαβε τα ηνία της ακριτικής ομάδας μετά την αποχώρηση του Απόστολου Μακρίδη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.