Bachelor - Ανατροπή: Το διπλό ραντεβού που οδήγησε σε αποχώρηση

Bachelor - Ανατροπή: Το διπλό ραντεβού που οδήγησε σε αποχώρηση

Ο  Παναγιώτης Βασιλάκος στο επεισόδιο του ‘Bachelor’ της Πέμπτης 15/10, κάλεσε σε διπλό ραντεβού δύο κοπέλες με τις οποίες δεν είχε έρθει πολύ κοντά και είχε αμφιβολίες για τα συναισθήματα τους. Ο λόγος για την Μαριεύη και την Μαγδαληνή.

Οι τρεις τους πήγαν βόλτα με καΐκι και εκεί ψάρεψαν. Στη συνέχεια, καθάρισαν τα ψάρια που έπιασαν, άναψαν φωτιά και γευμάτισαν όλοι μαζί δίπλα στη θάλασσα.

Ωστόσο, στο ραντεβού η συμπεριφορά της Μαριεύης και η γκρίνια της έκανε τον περιζήτητο εργένη να καταλάβει πως με την κοπέλα αυτή δεν έχει καθόλου χημεία και έτσι ήταν αυτή που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο του ‘The Bachelor’

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE