Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έκανε την μεγάλη της τηλεοπτική επιστροφή – Δείτε την έναρξη – VIDEO

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έκανε την μεγάλη της τηλεοπτική επιστροφή – Δείτε την έναρξη – VIDEO

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 15/10, η Bίκυ Χατζηβασιλείου  με την εκπομπή “Γράμμα για σένα”  μέσα από τη συχνότητα του Open.

Η γνωστή παρουσιάστρια καλησπέρισε ξανά τους τηλεθεατές μη κρύβοντας τη χαρά αλλά και τη συγκίνησή της. 

Στην έναρξη της εκπομπής οι συνεργάτες της Βίκυς Χατζιβασιλείου, της επιφύλασσαν μερικές εκπλήξεις. Η παρουσιάστρια, αφού δέχτηκε ένα μπουκέτο με λουλούδια από το σταθμό, κοίταξε στο video wall και είδε να εμφανίζονται μπροστά της πολυαγαπημένα της πρόσωπα. Την αρχή έκανε ο γιος της, Ορφέας, και ακολούθησαν ο Κώστας Καραφώτης, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Γιώργος Παπαδάκης, η μητέρας της.

“Καλησπέρα σας Κυρίες και Κύριοι! Δεν ξέρετε πόσο χαρούμενη είμαι που τα ξαναλέμε, δεν ξέρετε πόσο συγκινημένη είμαι που είμαστε πάλι μαζί. Θέλω να εκδηλώσω την αγάπη μου για τους συνεργάτες μου που είναι μαζί μου όλοι. Θέλω να εκδηλώσω τη χαρά μου για το Open που με δέχτηκε εδώ να συνεχίσουμε αυτό που είχαμε ξεκινήσει… Τα συναισθήματα δεν έχουν περιτύλιγμα. Δεν έχει σημασία αν μπαίνει σε πακέτο ή γράμμα… Σημασία έχει το συναίσθημα να είναι αληθινό”, ήταν τα πρώτα λόγια της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE