Εμπόδιο… Ομόνοια για το τρία στα τρία

Εμπόδιο… Ομόνοια για το τρία στα τρία

Στην επίσημη της ιστοσελίδα η ΑΕΚ ενημερώνει…

«Tρίτη αγωνιστική στην ΟΠΑΠ Βasket League, με την Πετρολίνα ΑΕΚ να υποδέχεται στο Κίτιον την Ομόνοια (Κυριακή 18/10, 19:00).

Mετά τις δύο επιτυχίες στα ισάριθμα ντέρμπι κόντρα σε Κεραυνό και ΑΠΟΕΛ, η ομάδα μας θέλει να πετύχει το τρία στα τρία και να συνεχίσει την αλάνθαστη πορεία της στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τις πρόνοιες του Πρωτοκόλλου της ΚΟΚ δικαίωμα παρουσίας στο γήπεδο έχουν 250 φίλαθλοι της ομάδας μας. Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίας τους στο γήπεδο, ενώ θα γίνεται θερμομέτρηση στις εισόδους.

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ. Εισιτήρια θα πωλούνται στην Μπουτίκ του Σωματείου, ενώ θα πωλούνται επίσης και εισιτήρια διαρκείας στην τιμή των 50 ευρώ.

Ισχύει κανονικά η Κάρτα Φιλάθλου».

 

The post Εμπόδιο… Ομόνοια για το τρία στα τρία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE