ΜΗΝΥΜΑ στους Σαλαμιναίους από τεχνική ηγεσία και παίκτες για το ντέρμπι της Αμμοχώστου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση

ΜΗΝΥΜΑ στους Σαλαμιναίους από τεχνική ηγεσία και παίκτες για το ντέρμπι της Αμμοχώστου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση

Στην επίσημη της ιστοσελίδα η Νέα Σαλαμίνα ενημερώνει για την προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι της Αμμοχώστου απέναντι στην Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας στο προπονητικό μας κέντρο στο Μενεού ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την ΑΝΟΡΘΩΣΗ στο στάδιο μας N.Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή στις 18:00.

Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί αύριο με απογευματινή προπόνηση.

Εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας θα προπωλούνται και αύριο από τις 9:00-13:00 και 15:00-18:00 από τα γραφεία του σωματείου μας.

Η προπονητική μας ομάδα και οι ποδοσφαιριστές μας καλούν τον κόσμο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ σε μαζική παρουσία στηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας.

Όλοι μαζί, κόσμος, Διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ενωμένοι να επαναφέρουμε την ομάδα μας στην κανονικότητα»!

The post ΜΗΝΥΜΑ στους Σαλαμιναίους από τεχνική ηγεσία και παίκτες για το ντέρμπι της Αμμοχώστου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE