ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη Γ. Καρούσου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Επαρχίας Πάφου

Επίσκεψη Γ. Καρούσου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Επαρχίας Πάφου

Την ικανοποίησή του για τη νέα αναβαθμισμένη εικόνα του Αρχαιολογικού Μουσείου Επαρχίας Πάφου εξέφρασε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννης Καρούσος σε επί τόπου επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, που μετέδωσε το ΓΤΠ, ο κ. Καρούσος ξεναγήθηκε στις αίθουσες του μουσείου και εξέφρασε την ευαρέσκεια του για τον τρόπο ανάδειξης του αρχαιολογικού θησαυρού της Κύπρου. 

Όπως αναφέρεται, στο πλαίσιο προβολής του ανακαινισμένου Αρχαιολογικού Μουσείου Επαρχίας Πάφου, το Τμήμα Αρχαιοτήτων έχει προγραμματίσει ξεναγήσεις γνωριμίας με διάφορα οργανωμένα σύνολα και οργανισμούς, όπως το Σύνδεσμο Ξεναγών Κύπρου, τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ξενοδόχων, τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Διευθυντών Ξενοδοχείων, το Σύνδεσμο Τουριστικών Πρακτόρων (ACTA), το Σύνδεσμο Αρχαιολόγων Κύπρου καθώς επίσης με Οργανωτές Ταξιδιών.

Οι εργασίες αποπεράτωσης του Αρχαιολογικού Μουσείου έχουν ολοκληρωθεί και σε λίγες μέρες το μουσείο αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στο ευρύ κοινό, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top