Επίσκεψη Γ. Καρούσου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Επαρχίας Πάφου

Επίσκεψη Γ. Καρούσου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Επαρχίας Πάφου

Την ικανοποίησή του για τη νέα αναβαθμισμένη εικόνα του Αρχαιολογικού Μουσείου Επαρχίας Πάφου εξέφρασε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννης Καρούσος σε επί τόπου επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, που μετέδωσε το ΓΤΠ, ο κ. Καρούσος ξεναγήθηκε στις αίθουσες του μουσείου και εξέφρασε την ευαρέσκεια του για τον τρόπο ανάδειξης του αρχαιολογικού θησαυρού της Κύπρου. 

Όπως αναφέρεται, στο πλαίσιο προβολής του ανακαινισμένου Αρχαιολογικού Μουσείου Επαρχίας Πάφου, το Τμήμα Αρχαιοτήτων έχει προγραμματίσει ξεναγήσεις γνωριμίας με διάφορα οργανωμένα σύνολα και οργανισμούς, όπως το Σύνδεσμο Ξεναγών Κύπρου, τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ξενοδόχων, τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Διευθυντών Ξενοδοχείων, το Σύνδεσμο Τουριστικών Πρακτόρων (ACTA), το Σύνδεσμο Αρχαιολόγων Κύπρου καθώς επίσης με Οργανωτές Ταξιδιών.

Οι εργασίες αποπεράτωσης του Αρχαιολογικού Μουσείου έχουν ολοκληρωθεί και σε λίγες μέρες το μουσείο αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στο ευρύ κοινό, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE