Λίγο μετά την παραίτηση οι… ευχαριστίες – «Οι πόρτες της ομάδας είναι πάντα ανοικτές…»

Λίγο μετά την παραίτηση οι… ευχαριστίες – «Οι πόρτες της ομάδας είναι πάντα ανοικτές…»

Μετά την παραίτηση του Κρις Παναγιώτου από τα διοικητικά της ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα, το διοικητικό συμβούλιο τον ευχαριστεί για όσα πρόσφερε τα τελευταία χρόνια στο σωματείο και στην ποδοσφαιρική ομάδα.

«Εκ μέρους της ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Κρις Παναγιώτου, ο οποίος διετέλεσε αντιπρόεδρος τα τελευταία τρία χρόνια.  Ήταν ένας απο τους πρωτεργάτες της ανόδου της ομάδας στη Β΄ κατηγορία. Του ευχόμαστε κάθε καλό στη ζωή του και μία επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα.

Οι πόρτες της ομάδας και του σωματείου μας είναι πάντα ανοικτές για τον Κρις Παναγιώτου».

The post Λίγο μετά την παραίτηση οι… ευχαριστίες – «Οι πόρτες της ομάδας είναι πάντα ανοικτές…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μετά τη Γενεύη ξεκινούν τα…δύσκολα μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, τον Ιούλιο

Μετά τη Γενεύη ξεκινούν τα…δύσκολα μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, τον Ιούλιο

Μετά τα χαμόγελα και την ικανοποίηση που εξέφρασαν τόσο τα ΗΕ δια του ΓΓ όσο και η ε/κ πλευρά για το αποτέλεσμα της διάσκεψης της Γενεύης, οι δύο πλευρές θα πρέπει να πιάσουν δουλειά, αναφορικά με τα ΜΟΕ που ανακοινώθηκαν μετά το τέλος της διάσκεψης, από τον Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE