ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΥΚΑΝ: Έστησαν καρτέρι σε 40χρονο - Έμπλεξε με αυτά που εντοπίστηκαν

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΥΚΑΝ: Έστησαν καρτέρι σε 40χρονο - Έμπλεξε με αυτά που εντοπίστηκαν

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών, ανέκοψαν το απόγευμα της Τετάρτης (14/10) για έλεγχο στη Λευκωσία, αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος. 

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του 40χρονου, εντοπίστηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, βάρους 84 γραμμαρίων περίπου, καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των 945 ευρώ.

Ο 40χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης διεξήχθη έρευνα στο διαμέρισμα 26χρονου, κατόπιν γραπτής συγκατάθεσής του, κατά την οποία εντοπίστηκε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 28 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 2,700 ευρώ, καθώς επίσης και μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης, με αποτέλεσμα ο 26χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE