ΛΑΡΝΑΚΑ: Μετέτρεψαν σε ρινγκ το γήπεδο - Στο Νοσοκομείο αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μετέτρεψαν σε ρινγκ το γήπεδο - Στο Νοσοκομείο αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ της Αλκής Ορόκλινη και του Ονήσιλου, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (14/10) στο γήπεδο ‘Αμμόχωστος’, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας.

Με την λήξη του αγώνα ο οποίος εξήλθε ισόπαλος 1-1, παίκτες και παράγοντες μετέτρεψαν το γήπεδο σε ρινγκ, ενώ αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα.

Παράλληλα, αστυνομικός που δεν ήταν σε υπηρεσία και βρισκόταν με πολιτική περιβολή στο γήπεδο, προσπάθησε να βοηθήσει τον συνάδελφο του, με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση και να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός προσώπου ενώ ο αστυνομικός που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και παρέμεινε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE