ΛΑΡΝΑΚΑ: Μετέτρεψαν σε ρινγκ το γήπεδο - Στο Νοσοκομείο αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μετέτρεψαν σε ρινγκ το γήπεδο - Στο Νοσοκομείο αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ της Αλκής Ορόκλινη και του Ονήσιλου, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (14/10) στο γήπεδο ‘Αμμόχωστος’, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας.

Με την λήξη του αγώνα ο οποίος εξήλθε ισόπαλος 1-1, παίκτες και παράγοντες μετέτρεψαν το γήπεδο σε ρινγκ, ενώ αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα.

Παράλληλα, αστυνομικός που δεν ήταν σε υπηρεσία και βρισκόταν με πολιτική περιβολή στο γήπεδο, προσπάθησε να βοηθήσει τον συνάδελφο του, με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση και να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός προσώπου ενώ ο αστυνομικός που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και παρέμεινε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE