Επιστροφή Καμίνσκι σε κανονικούς ρυθμούς

Επιστροφή Καμίνσκι σε κανονικούς ρυθμούς

Συνέχεια προετοιμασίας της Ανόρθωσης για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ερμή Αραδίππου με προπόνηση που ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει…

«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πρωινή προπόνηση για την ομάδα μας, με τον Τόμας Καμίνσκι να επιστρέφει σήμερα και να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα. Αναλλοίωτα τα δεδομένα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Τους Αδάμο Ανδρέου, Τόνι Κάλβο και Μάρκους Χόλγκερσον βλέπετε να… ποζάρουν στο φακό, αφού έχουν κερδίσει στο οικογενειακό τουρνουά.

Για αύριο, Πέμπτη, έχει παραχωρηθεί ρεπό για τους παίχτες μας, οι οποίοι επιστρέφουν στις προπονήσεις την Παρασκευή».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE