Θλίψη στην ΑΕΛίστικη οικογένεια για τον μικρό Λέοντα, Στέφανο – «Στη Θύρα 3 Παραδείσου»

Θλίψη στην ΑΕΛίστικη οικογένεια για τον μικρό Λέοντα, Στέφανο – «Στη Θύρα 3 Παραδείσου»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ:

«Ο ΣΥ.Φ. ΑΕΛ, το Υellow Tribe Group και κάθε ΑΕΛιστας συνδεσμίτης και μη, εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια, τους φίλους και γνωστούς του μικρού ΛΕΟΝΤΑ Στέφανου Συλβέστρου, που υπέκυψε στα τραύματα του σήμερα μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Κρίμα να χάνονται ζωές στην άσφαλτο από επιπόλαια λάθη, είτε δικά μας, είτε άλλων.

Καλή δύναμη και κουράγιο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την κηδεία, θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Καλό ταξίδι φίλε, άλλος ένας στη Θύρα 3 Παραδείσου. Είμαστε σίγουροι πως από ψηλά μας κοιτάτε και οι φωνές μας γίνονται ένα.

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ».

Δημοσιεύτηκε από ΘΥΡΑ 3 1989 στις Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020

The post Θλίψη στην ΑΕΛίστικη οικογένεια για τον μικρό Λέοντα, Στέφανο – «Στη Θύρα 3 Παραδείσου» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.