Σε άσχημη κατάσταση τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα κι έρχεται… «ΨΑΛΙΔΑΡΑ»

Σε άσχημη κατάσταση τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα κι έρχεται… «ΨΑΛΙΔΑΡΑ»

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να προχωρήσει σε μεγάλες περικοπές…

Η As αποκαλύπτει πως η διοίκηση της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να προχωρήσει σε περικοπές της τάξεως του 30%, που θα επηρεάσουν τόσο τους ποδοσφαιριστές, όσο και τους υπαλλήλου του κλαμπ.

Τα οικονομικά του συλλόγου είναι σε άσχημη κατάσταση λόγω της πανδημίας και οι μειώσεις πρέπει να γίνουν άμεσα, ειδάλλως δεν θα υπάρχει ρευστότητα στους «μπλαουγκράνα».

Περιθώριο διαπραγμάτευσης και συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν φαίνεται να υπάρχει και το ισπανικό δημοσίευμα εκτιμά πως τη λύση θα κληθεί να δώσει η δικαιοσύνη.

Πάντως οι πρώτες αντιδράσεις είναι έντονες, καθώς οι 540 υπάλληλοι γραφείου του κλαμπ θεωρούν άδικο να υποστούν μείωση, όταν οι δικοί τους μισθοί δεν φτάνουν καν το 3% του συνολικού προϋπολογισμού του συλλόγου, που αγγίζει τα 800 εκατομμύρια.

Οι ποδοσφαιριστές, επίσης, που λαμβάνουν σχεδόν το 70% του συνολικού προϋπολογισμού, δεν δείχνουν πρόθυμοι να δεχτούν τόσο μεγάλη μείωση.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Σε άσχημη κατάσταση τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα κι έρχεται… «ΨΑΛΙΔΑΡΑ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE