ΠΑΦΟΣ: Ελεύθερος με όρους ο 29χρονος που καταζητείτο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

ΠΑΦΟΣ: Ελεύθερος με όρους ο 29χρονος που καταζητείτο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 29χρονος καταζητείτο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από χώρα της ΕΕ και συνελήφθη την Τρίτη 13/03.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος προσήχθη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, από το οποίο ζήτησε χρόνο για την υπεράσπιση του. Το Δικαστήριο κατόπιν τούτου ανέβαλε την υπόθεση για τις 20.10.2020 και διέταξε όπως ο 29χρονος αφεθεί ελεύθερος με όρους. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Πάφο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, ενώ καταζητείτο από τις αρχές ευρωπαϊκής χώρας για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με υπό διερεύνηση υπόθεση απάτης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE