ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στην εντατική του Μακάριου βρέφος 16 μηνών- Το δάγκωσε οχιά στο πόδι

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στην εντατική του Μακάριου βρέφος 16 μηνών- Το δάγκωσε οχιά στο πόδι

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται κοριτσάκι μόλις 16 μηνών που την Τετάρτη 14/10 δέχθηκε δάγκωμα φιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος το οποίο διαμένει με τους γονείς στο κέντρο φιλοξενίας Μεταναστών στη Κοφίνου, σε λυόμενο υποστατικό δέχθηκε το δάγκωμα οχιάς στο αριστερό πόδι και αμέσως μεταφέρθηκε για νοσηλεία.

Το βρέφος οδηγήθηκε στο Μακάρειο και σύμφωνα με τον Διευθυντής της Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Αβράαμ Ηλία εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και του χορηγήθηκε αντιοφικός ορός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Είμαστε σε διαδικασία που προδιαγράφει θετικές εξελίξεις, δήλωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, τού ανέφερε σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ότι εντός του Σαββατοκύριακου ενδεχομένως να υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE