ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στην εντατική του Μακάριου βρέφος 16 μηνών- Το δάγκωσε οχιά στο πόδι

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στην εντατική του Μακάριου βρέφος 16 μηνών- Το δάγκωσε οχιά στο πόδι

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται κοριτσάκι μόλις 16 μηνών που την Τετάρτη 14/10 δέχθηκε δάγκωμα φιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος το οποίο διαμένει με τους γονείς στο κέντρο φιλοξενίας Μεταναστών στη Κοφίνου, σε λυόμενο υποστατικό δέχθηκε το δάγκωμα οχιάς στο αριστερό πόδι και αμέσως μεταφέρθηκε για νοσηλεία.

Το βρέφος οδηγήθηκε στο Μακάρειο και σύμφωνα με τον Διευθυντής της Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Αβράαμ Ηλία εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και του χορηγήθηκε αντιοφικός ορός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.