Απαντά στα περί 'δαίμονα' η Προεδρία - 'O ΠτΔ χρησιμοποίησε την έκφραση αστειευόμενος...'

Απαντά στα περί 'δαίμονα' η Προεδρία - 'O ΠτΔ χρησιμοποίησε την έκφραση αστειευόμενος...'

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε ότι δεν θα απαντήσει επί του θέματος που αφορά το βίντεο του Al Jazeera εάν ερωτηθεί, αφού δεν είχε ιδία άποψη για το βίντεο, διατυπώνοντας το αυτό με τη συγκεκριμένη έκφραση την οποία χρησιμοποίησε αστειευόμενος, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Προσθέτει πως "ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και σέβεται και τιμά τους δημοσιογράφους, τα ΜΜΕ, καθώς και το λειτούργημά τους".

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση του ΠτΔ:

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Μάδημα της μαργαρίτας κατήντησε η συζήτηση περί ανασχηματισμού, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. Η παρατεταμένη εκκρεμότητα, αν και δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Χριστοδουλίδη να ζυγίσει αντιδράσεις, προκαλεί δυσφορία τόσο στα κόμματα όσο και στα πρόσωπα που εμπλέκονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήδεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE