ΛΕΜΕΣΟΣ: Με ιλιγγιώδη ταχύτητα έτρεχε 23χρονος – Του στέρησαν την άδεια

ΛΕΜΕΣΟΣ:  Με ιλιγγιώδη ταχύτητα έτρεχε 23χρονος – Του στέρησαν την άδεια

Χρηματικό πρόστιμο ύψους 1000 ευρώ και στέρηση άδειας οδήγησης, επέβαλε την Τετάρτη 14/10, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε 23χρονο, ο οποίος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, το βράδυ της Τρίτης 13/10, που πέρασε, όταν εντοπίστηκε να οδηγεί αυτοκίνητο με ταχύτητα 125 χιλιομέτρων, σε δρόμο της Λεμεσού, όπου το όριο είναι τα 50 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Τον 23χρονο εντόπισαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, που διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στην λεωφόρο Αμαθούντας, όπου ο νεαρός οδηγούσε το αυτοκίνητό του με ταχύτητα 125 χιλιομέτρων. Αφού τον ανέκοψαν, τα μέλη της Τροχαίας προχώρησαν στη σύλληψή του, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, πέραν της υπερβολικής ταχύτητας, ο 23χρονος οδηγούσε το όχημά του και χωρίς άδεια κυκλοφορίας σε ισχύ.

Το πρωί της Τετάρτης, η Αστυνομία προχώρησε σε καταχώρηση στο Δικαστήριο, για άμεση εκδίκαση, της υπόθεσης των τροχαίων παραβάσεων που ο νεαρός διέπραξε.

Αφού το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 23χρονο για οδήγηση οχήματος με υπερβολική ταχύτητα και χωρίς άδεια κυκλοφορίας, επέβαλε σε αυτόν ποινές χρηματικών προστίμων ύψους 900 ευρώ και 100 ευρώ αντίστοιχα, καθώς και στέρηση της άδειας οδήγησής του για χρονική περίοδο ενός μηνός.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE