Al Jazeera: Στην δημοσιότητα το τρέιλερ με ελληνικούς υποτίτλους - VIDEO

Al Jazeera: Στην δημοσιότητα το τρέιλερ με ελληνικούς υποτίτλους - VIDEO

Στην δημοσιότητα και με ελληνικούς υποτίτλους αναμένεται να κυκλοφορήσει το ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού πρακτορείου Al Jazeera, σχετικά με το επενδυτικό πρόγραμμα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Θυμίζουμε ότι στο εν λόγω βίντεο διαρκείας πενήντα επτά λεπτών, πρωταγωνιστούν οι Δημήτρης Συλλούρης, Χριστάκης Τζιοβάνη και Αντρέας Πιττάτζιης.

Μάλιστα, το Al Jazeera Investigations δημοσίευσε το τρέιλερ με ελληνικούς υποτίτλους, στο οποίο αναγράφεται 'καμία υπόθεση διαβατηρίου δεν είναι καθαρή. Πως ένας εγκληματίας μπορεί να αποκτήσει Ευρωπαϊκό διαβατήριο μέσω του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος'.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μετά το διάγγελμα Χριστοδουλίδη ....οργή ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ ζητούν παραιτήσεις και πράξεις - «Δεν ανέλαβε καμία ευθύνη»

Μετά το διάγγελμα Χριστοδουλίδη ....οργή ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ ζητούν παραιτήσεις και πράξεις - «Δεν ανέλαβε καμία ευθύνη»

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το διάγγελμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη για τις φονικές πυρκαγιές, με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να κατηγορούν τον Πρόεδρο για έλλειψη ανάληψης ευθυνών και επικοινωνιακή διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE