ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΟΝΩΙΟΣ: Εφιαλτικό ‘σενάριο’ από Τσιουτή - Μέχρι 500 κρούσματα και 8 θάνατοι την επόμενη βδομάδα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΟΝΩΙΟΣ: Εφιαλτικό ‘σενάριο’ από Τσιουτή - Μέχρι 500 κρούσματα και 8 θάνατοι την επόμενη βδομάδα

Το μέλος της Επιστημονικής Ομάδας Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και Παθολόγος με εξειδίκευση στον Έλεγχο Λοιμώξεων, Κωνσταντίνος Τσιούτης επιχείρησε μέσω ανάρτησης του στο τουίτερ να καταδείξει την επικίνδυνη ‘τροχιά’ στην οποία βρίσκεται ο ιός στην Κύπρο μέσω ενός απλουστευμένου σεναρίου.

Φυσικά ο κύριος Τσιουτής ξεκαθαρίζει στην αρχή του τιτιβίσματος του πως πρόκειται για απλουστευμένο, υποθετικό και μη-μαθηματικό σενάριο με σκοπό ουσιαστικά να... αφυπνίσει το κοινό δίνοντας του να καταλάβει τις άμεσες επιπτώσεις που έχει η συμπεριφορά του καθενός μας για τη δημόσια υγεία.
 
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο μακροσκελές τιτίβισμα του μετά και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων δύο ημερών (41+83) η ιχνηλάτηση, τα διαγνωστικά τεστ σε συνάρτηση με τον ρυθμό μεταδοτικότητας ενδέχεται να μας οδηγήσουν σε αριθμούς ρεκόρ με την κατάσταση εκτός ελέγχου.
 
Σοκαριστικότερο των όσων αναφέρονται -στην απέλπιδα προσπάθεια αφύπνισης του κοινού- είναι το σενάριο για την ερχόμενη βδομάδα που κάνει λόγο για 450-500 νέα κρούσματα, 300-400 άτομα με συμπτώματα 45-70 περιστατικά long covid, 50-60 νοσηλευόμενους, 9-12 εισαγωγές σε ΜΕΘ και 4-8 θανάτους!
 
Δείτε απόσπασμα της ανάρτησης του κύριου Τσιουτή:
 
άρα την επόμενη εβδομάδα (19-25/10) θα δούμε τις επιπτώσεις των επαφών αυτής της εβδομάδας 12-18/10~ 450-500 νέα περιστατικά #COVID19 300-400 άτομα με συμπτώματα 45-70 άτομα με #longcovid 50-60 νοσηλευόμενοι 9-12 εισαγωγές ΜΕΘ 🛑4-8 θάνατοι

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ιράν δήλωσε πως ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ είναι νεκρός – «Θα δώσουμε στις ΗΠΑ και το Ισραήλ ένα μάθημα που θα τους μείνει αξέχαστο»

LIVE: Το Ιράν δήλωσε πως ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ είναι νεκρός – «Θα δώσουμε στις ΗΠΑ και το Ισραήλ ένα μάθημα που θα τους μείνει αξέχαστο»

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE