Ανατρεπτική εξέλιξη στη βουλή με πρόταση Περδίκη για απεργία - Μόλις λήφθηκε η επίσημη απόφαση

Ανατρεπτική εξέλιξη στη βουλή με πρόταση Περδίκη για απεργία - Μόλις λήφθηκε η επίσημη απόφαση

Ανατρεπτικές εξελίξεις φαίνεται να συμβαίνουν αυτή την στιγμή στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής, όπου με πρόταση του Γιώργου Περδίκη, επιδιώκεται να πάνε οι βουλευτές σε απεργία.

Tου Γιώργου Τάττη

Σκοπός της απεργίας είναι να ασκηθούν πιέσεις στον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη για να παραιτηθεί.

«Η δεοντολογία των βουλευτών έχει βρεθεί στο πάτωμα», δήλωσε ο βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης.

Στην δραστική αυτή κινητοποίηση φαίνεται να συμφωνούν μέχρι τώρα οι βουλευτές του ΑΚΕΛ και ο Παύλος Μυλωνάς του ΔΗΚΟ.

Περισσότερα σε λίγο...

ΕΞΕΛΙΞΗ: Πήρε απόφαση ομόφωνα η επιτροπή θεσμών να αναβάλει την συνεδρία.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Περδίκη: 

Γιώργος Τάττης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE