ΕΛΛΑΔΑ

Βγαίνει το δεύτερο εισιτήριο τελικού...

Βγαίνει το δεύτερο εισιτήριο τελικού...

Να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα θέλει απόψε στα Πηγάδια η Ξάνθη με αντίπαλο τον Ηρακλή για μία θέση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας (21.30, OTE SPORT 1).

Με τον Ολυμπιακό να έχει τσεκάρει ήδη το πρώτο εισιτήριο, Ξάνθη και Ηρακλής ρίχνονται απόψε στην «μάχη» για μια θέση στον τελικό του κυπέλλου. Μια «μάχη» με έναν μόνο νικητή.

Η Ξάνθη θέλει να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε έναν τελικό κυπέλλου. Ο Ηρακλής θέλει να αποδείξει ότι είναι και πάλι δυνατός. Οι «ακρίτες» μετά και από το 1-0 του πρώτου ημιτελικού στο «Καυτανζόγλειο» έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Όμως ο Ηρακλής και μετά την νίκη επί της ΑΕΚ για τα πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ πηγαίνει στην Ξάνθη με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου για αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει μόνον στον Φλίσκα. Ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος στον τιμωρημένο Ιντζόγλου. 

Η αποστολή της SKODA Ξάνθης: Αναστασόπουλος, Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Καρυπίδης, Γούτας, Παπάζογλου, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Λουσέρο, Κλέιτον, Σολτάνι, Ορφανίδης Π., Τριάδης, Καπετάνος και Ράνος.

Η αποστολή του Ηρακλή: Χουάντερσον, Λαδάς, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Ρουγκάλας, Λουκίνας, Περόνε, Σιατραβάνης, Κάσσος, Πασάς, Τσιλιανίδης, Τσιλιγκίρης και Αγγελούδης.

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top