Που είναι η ΜΠΑΛΑ κύριοι…

Που είναι η ΜΠΑΛΑ κύριοι…

Μετά την “αφιέρωση” της περασμένης Δευτέρας, θυμήθηκα πρωί-πρωί τον Σάββα Κωνσταντίνου και τον άνθρωπο που ηγείται των εθνικών ομάδων Μιχάλη Ππεκρή. 

Αντιλαμβάνομαι ότι… ψάχνουν να βρουν τι πάει λάθος και δεν τους βγαίνει το καινούργιο “πρότζεκτ” με τον Βάλεμ, στην εθνική αντρών.

Όμως και η εθνική ελπίδων, χτες δέχθηκε δυνατό χαστούκι. Δεν είναι ντροπή να χάσουμε από την Ολλανδία, μια από τις κορυφαίες σχολές ποδοσφαίρου παγκόσμια.

Όχι όμως 7-0, μέσα στο σπίτι μας.

Κύριε Σάββα, κύριε Μιχάλη Πεκκρή, που πάμε;

Ξέρουμε που… βρίσκεται η μπάλα στο “κομμάτι” Εθνικές ή χάθηκε εντελώς ο έλεγχος;

Π.Χ. 

The post Που είναι η ΜΠΑΛΑ κύριοι… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE