Εκτός εθνικής Αγγλίας ο Τρίπιερ, στον ανακριτή για παράνομο στοίχημα!

Εκτός εθνικής Αγγλίας ο Τρίπιερ, στον ανακριτή για παράνομο στοίχημα!

Χωρίς τον Κίεραν Τρίπιερ θα παραταχθεί η εθνική Αγγλίας στο Nations League, καθώς ο μπακ της Ατλέτικο θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή της FA για τις κατηγορίες παράνομου στοιχηματισμού που τον βαραίνουν από πέρυσι.

Το καλοκαίρι του 2019, ο Κίεραν Τρίπιερ κατηγορήθηκε για παράνομο στοιχηματισμό πάνω μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Πλέον, θα κληθεί να περάσει από ανάκριση στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και για το λόγο αυτό άφησε εσπευσμένα την αποστολή των Τριών Λιονταριών, με τον κίνδυνο να τιμωρηθεί με ως και έξι μήνες αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρική δράση.

Ο διεθνής μπακ είχε στοχοποιηθεί από την FA για ύποπτη δραστηριότητα που παρέβαινε τους κανόνες στοιχηματισμού για ποδοσφαιριστή, αν και ο ίδιος διέψευσε τη συμμετοχή του σε κάτι τέτοιο, είτε για προσωπικό συμφέρον είτε για κέρδος τρίτων.

Ανάλογη υπόθεση είχε προκύψει το περασμένο καλοκαίρι με τον Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος εν τέλει τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τεσσάρων μηνών από το ποδόσφαιρο.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Εκτός εθνικής Αγγλίας ο Τρίπιερ, στον ανακριτή για παράνομο στοίχημα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE