Αμφιβολίες εάν προλάβει κάποιον αγώνα...

Αμφιβολίες εάν προλάβει κάποιον αγώνα...

Ο Γουέιν Ρούνεϊ ίσως να μην αγωνιστεί ξανά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στο γόνατο στο κυριακάτικο ματς με την Έβερτον.

Ο Άγγλος επιθετικός της Γιουνάιτεντ αποχώρησε τραυματίας στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού στο «Γκούντισον Παρκ» με πρόβλημα στο γόνατο και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας εκφράζει φόβους ότι ίσως έχει πειραχθεί σύνδεσμος.

Ο τραυματισμός δεν εμπνέει τεράστια ανησυχία, ωστόσο είναι ικανός να στερήσει τη συμμετοχή του Ρούνεϊ από τα παιχνίδια της Γιουνάιτεντ στην τελική ευθεία της σεζόν.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.