Κρούσμα κορωνοϊού στη χειροσφαίριση – Σε «συναγερμό» AΠΟΕΛ και Ανόρθωση

Κρούσμα κορωνοϊού στη χειροσφαίριση – Σε «συναγερμό» AΠΟΕΛ και Ανόρθωση

H Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης ανακοινώνει ότι έχει εντοπιστεί θετικό κρούσμα του ιού COVID-19 στην ομάδα του Προοδευτικού Πάφου.

Κατά συνέπεια ενεργοποιούνται οι σχετικές πρόνοιες του Πρωτοκόλλου και συγκεκριμένα:
– το άτομο μπαίνει σε απομόνωση και παρακολούθηση βάσει των Οδηγιών του Υπουργείου Υγείας.
– τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε διαγωνιστικό τεστ για COVID-19.
– θα γίνει απολύμανση όλων των χώρων που χρησιμοποίησε η ομάδα.
– οι προπονήσεις θα είναι κεκλεισμένων των θυρών για επτά (7) ημέρες.
– οι στενές επαφές του κρούσματος θα προπονούνται ξεχωριστά για επτά (7) μέρες, όταν και θα γίνει ξανά διαγνωστικό τεστ.
– το άτομο θα επανέλθει εφόσον περάσει από τρία διαδοχικά, αρνητικά διαγωνιστικά τεστ, τα οποία θα απέχουν μεταξύ τους επτά (7) ημέρες.
– τα μέλη των ομάδων Sabbianco Ανόρθωσης και ΑΠΟΕΛ, που αγωνίστηκαν με τον Προοδευτικό Πάφου τις τελευταίες 15 ημέρες, θα υποβληθούν σε διαγνωστικά τεστ.

The post Κρούσμα κορωνοϊού στη χειροσφαίριση – Σε «συναγερμό» AΠΟΕΛ και Ανόρθωση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, με τους ανακριτές να συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE